Пилешки пържоли с броколи и топено сирене

29/03/2019
Албена Асенова
отАлбена АсеноваМастър Шеф66175821315
"Най-вкусни стават пилешките пържоли, когато ги приготвим ние, и то точно по тази рецепта"
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 925
  • Преглеждания за месеца651
  • Преглеждания за седмицата36
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките пържоли (без кожа) се овкусяват със сол, черен пипер и куркума.

Поставят се в тавичка с малко мазнина и се пекат, като по време на печенето се обръщат.

Докато се пекат, броколите се разделят на розички и потапят във вряща вода, а след това веднага в студена.

Щом се зачервят леко пържолите от пилешки бутчета от другата страна, се прибавят изцедените броколи и нарязаното на колелца топено сирене.

Налива се сметаната, поръсва се малко сол и ястието се връща за допичане във фурната.

Пилешкото с броколи се пече на 200 градуса за около един час.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар