Предястие Фарфале

Предястие Фарфале
Снимка: Веселина Константинова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"От вас фарфалето, от нас чудната рецепта за това предястие, което ще впечатли всички гости"

Необходими Продукти

  • фарфале - 300 г
  • сол
  • майонеза - 200 г свежа
  • кисели краставички - 5 - 6 бр.
  • грах - 100 г от консерва
  • царевица - 100 г от консерва
  • шпеков салам - 100 г
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • маслини - 100 г нарязани
  • кашкавал - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте около 2 л. вода и след като заври, добавете 1 с.л. сол. Изсипете макароните и ги сварете до пълна готовност.

Отцедете ги от горещата вода и ги изплакнете със студена вода.

Сложете фарфалето в купа, добавете майонезата, лимоновия сок, нарязаните на ситно краставички и шпеков салам. Добавете граха и царевицата. Разбъркайте до еднородност.

Поръсете обилно макаронената салата с настърган кашкавал.

Предястието Фарфале е готово.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: