Пиле задушено

Maria KostoffMaria Kostoff
Помощник Готвач
326
44
58
25/04/2013
"Задушено пилешко с винен сос и ароматни подправки. Ястие, което ние споделяме с вас, а вие споделете с близките си"
Приготвяне20 мин.
Готвене70 мин.
Общо90 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 081
  • Преглеждания за месеца89
  • Преглеждания за седмицата40
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се порционира или се нарязва на парчета, посолява се и се поставя в тенджера. Задушете отделно в мазнината и малко вода нарязания ситно лук.

Добавете брашното, разбъркайте да се задуши с него и прибавете нарязаните домати и скилидки чесън.

Поръсете с червения пипер, посолете и сипете върху парчетата пиле. Долейте в тенджерата виното и 1 ч.ч. топла вода и сложете да се вари на тих огън до готовност.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак-9%
Приготвяй си тази рецепта с:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
27.20 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 9
4 6
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Елена
Елена
03.08.2013 10:40
Копирах го в моя компютър ииии за обед може да заповядате на масата. Носете си салфетки!
0
0
Мария
Мария
25.04.2013 12:57
Хмм, излежда апетитно, ще го продвам за вечеря.
0
0