Начин на приготвяне
Нарязваме на ситно моркова, лука и пиперката. Почистваме добре пилешките сърца и воденичките и ги сваряваме добре.
Сваряваме отделно дробчетата - не му трябва много време за готвене. Нарязваме дреболиите на ситно и отделяме част от водата, където са врели сърцата и воденичките.
Слагаме в голяма тенджера всички зеленчуци и карантии с още малко вода и заделения бульон. След като поврат заедно (около 20 минути) добавяме зеленчуковия микс и солта.
След още 5 минути добавяме олиото и фидето след това. Докато фидето се свари, си приготвяме застройката.
След като супата е готова, дърпаме тенджерата от котлона и започваме с черпак постепенно да добавяме от супата във застройката и после обратно - застройката я изсипваме във супата, разбъркваме добре и поръсваме с магданоз.
Да ви е вкусно!