Солена торта от катми

09/05/2019
"И катми ще ви покажем как се правят, и торта от тях как да приготвите, защото всички хубави рецепти са при нас "
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо347
  • Преглеждания за месеца81
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтворете маята със солта и захарта, добавете разбитите яйца с брашното и бъркайте, като наливате по малко от водата, докато се получи тесто, по-гъсто от палачинково.

Оставете го да втасва 1-2 часа и след това разливайте по един черпак от него върху горещ сач, намазан с маста, и изпечете получените катми от двете страни

Намажете всяка катма с майонеза, като между първите две сложете ситно накълцаните яйца и кисели краставички, между следващите две – ситно нарязаните чушки и шунка.

Последната катма намажете отново с майонеза, поръсете солената палачинкова торта с настъргания кашкавал и украсете с нарязаните на кръгчета маслини и клонки магданоз. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар