Рула от пилешко филе

Albena RaychevaAlbena Raycheva
Новак
2107
Рула от пилешко филе
Снимка: Анонимен
3 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6
"Пилешки рула с вкусна плънка - едва дочакахме гостите да дойдат, за да нападнем чинията"

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 1 кг
  • топено сирене - 1 бр.
  • бекон - 200 г
  • кашкавал - 100 г
  • магданоз - 1 вр.
  • зелен лук - 1 вр.
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се нарязва на тънко и се начуква. Всяко се поръсва с подправките и се слага от плънката.

Плънката е от ситно нарязаните магданоз и лук, резенчета бекон и топено сирене.

Всяко филе се завива и където е необходимо, се прикрепя с клечки за зъби.

Печете пилешките руладини около час на 220°C във фурна.

Когато са готови, ги поръсваме с рендосания кашкавал и връщаме рулата от пилешко филе във фурната леко да се запекат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: