Парти хапки с разбит хайвер

14/04/2019
Албена Асенова
отАлбена АсеноваМастър Шеф65975821245
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо158
  • Преглеждания за месеца157
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Франзелата се нарязва на филийки. Краставицата се измива, обелва на ивици и също нарязва на филийки.

На маслините се отрязват краищата, за да се оформят нещо като капачета.

Всяка филийка от франзелата се намазва с готово разбит хайвер.

Отгоре се поставя по парченце краставица, а върху всяка краставица се шприцова пак хайвер.

Завършва се с капаче от маслина. Хапките се нареждат в плато или чиния и се поръсват с нарязан на ситно пресен копър.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар