Яхния от лапад с печено заешко

Росица ПетроваРосица ПетроваИноватор296881774
22/04/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо389
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете лапада и пресния лук.

Моркова настържете на ренде.

Загрейте зехтина и задушете в него лука, лапада и настъргания морков. Щом омекнат прибавете брашното и подправките.

Налейте един литър вода и малко от соса на печеното месо. Когато пека месо винаги запазвам соса и го добавям към различни ястия. Придава много добър аромат.

Сложете сол на вкус.

Нарежете печеното месо на по-дребни парчета. Прибавете и тях към ястието. Гответе още 10 минути на слаб котлон.

Правила съм такава яхния и друго печено месо. Вкуса винаги е много добър. Бързо, лесно и вкусно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар