Агнешко на фурна с много подправки

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
408
73
40
2
29/04/2019
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 509
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се посолява. В тенджерка се стопява маслото, добавят се всички подправки без пресния лук и джоджена.

Месото се натрива хубаво с тази смес. Покрива се с лука и джоджена.

В тавата се сипва 1 ч.ч. бира, 1 ч.ч. вода и малко олио.

Тавата се запечатва с фолио и се слага да се пече на 190 градуса.

На килограм агнешко времето за печене е около час.

Фолиото на печеното агнешко се отстранява и се пече още 15 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар