Начин на приготвяне
Откъсваме от градината пролетните зелени и червени салати и другите зеленини. Измиваме ги старателно и всичко нарязваме с керамичен или бамбуков нож, за да се запазят в зеленолистните всички полезни свойства. По-нежните листенца може да ги накъсаме, вместо да ги режем.
Овкусяваме с домашния ябълков оцет, шарлана, хималайската сол, кристалната кафява захар Демерара и лимонов сок по желание.
Разбъркваме старателно и свежа поднасяме нашата зелена салата с глухарчета като гарнитура!
Изключително вкусна и полезна салата с пролетните зеленийки от градината.
Ароматна, свежа, хрупкава, вкусна и мигновено бърза за приготвяне!
Със специалното присъствие на червената къдрава салата - сорт Лоло Росо - Кралицата на къдравите салати, най-крехката и нежна и с приказен цвят!
Чудно Вкусно!