Gotvach.bg»Рецепти»Пица»Затворена пица»Затворена пица руло от бутер тесто

Затворена пица руло от бутер тесто

Галя НиколоваГаля Николова
Готвач
1992k5693
Затворена пица руло от бутер тесто
Снимка: Галя Николова
2 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6
"Навиваш, печеш и ядеш бързо, за да не ти я вземе някой - запомнихте ли рецептата"

Необходими Продукти

  • бутертесто - 400 г
  • маслини - 100 г без костилки
  • кашкавал - 250 гр
  • кренвирши - 4 бр. (аз сложих салам бомбичка)
  • кисели краставички - 4 - 5 бр.
  • лютеница - 100 г (кетчуп)
  • подправка за пица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите се нарязват на ситно( кашкавалът се настъргва).

Бутер тестото се разстила, намазва се с лютеница, нарежда се нарязан на тънко салам бомбичка.

Отгоре се нареждат киселите краставички, маслините и най-накрая настърганият кашкавал.

Внимателно се навива на руло и се нарязва на парчета.

В намаслена тавичка парчетата се нареждат като охлювчета.

Затворената пица се пече в загрята на 200 градуса фурна.

Затворената пица руло от бутер тесто е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: