Начин на приготвяне
Разбийте яйцата в дълбок съд заедно със захарта до получаване на пухкава и светла смес.
Смесете бакпулвера с брашното и добавете към течната смес.
Разбъркайте до хомогенност и прехвърлете сместа за пандишпана в тавичка, покрита с хартия за печене.
Поставете сладкиша в предварително загрята на 160 градуса фурна за 15-17 минути.
За крема смесете сиренето маскарпоне и кондензираното мляко в дълбока купа.
Разбъркайте внимателно с шпатула до хомогенен крем и разнесете върху охладения пандишпанов блат равномерно.
Гарнирайте сладкиша с пресни малини и свежи листа мента. Охладете и сервирайте.
Пандишпановият сладкиш с крем Маскарпоне е готов.
Коментари