Паниран хек във фурна без мазнина

01/06/2019
"Същия вкус, но без мазнина - това е една страхотна идея за приготвяне на паниран хек "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 380
  • Преглеждания за месеца287
  • Преглеждания за седмицата177
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • хек - 800 г
  • яйца - 2 бр.
  • сол
  • суха панировка - микс
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете рибата и я нарежете на парчета.

Осолете я със сол от всички страни, като не прекалявате. Оставете рибата за около 20 минути, за да поеме солта.

Разбийте яйцата.

Потопете всяко парче хек в яйцата, след което оваляйте в сухата панировка.

Наредете рибата в тава, застлана с домакинска хартия.

Изпечете в загрята фурна до златист загар.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар