Пържен свински дроб с чесън

17/06/2019
"Елате да видите какво мезе сме ви приготвили - за нула време ще ометете всичко от чинията "
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо788
  • Преглеждания за месеца136
  • Преглеждания за седмицата43
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и нарежете дроба. Посолете и оставете за половин час.

Обелете главата чесън, като махнете само бялата люспа, която пада лесно. Разделете скилидките.

Загрейте мазнина в тигана. Оваляйте дроба в брашното. Сложете го в тигана, заедно с всичките скилидки чесън.

Изпържете от двете страни до готовност, като обръщате и чесъна през това време.

Ако забележите, че започва да изгаря, го извадете веднага и оставете само дроба.

Той вече си е пуснал ароматите, а дробът ги е поел.

Готовия свински дроб на тиган извадете и изцедете върху кухненска хартия.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар