Картофена супа с грис и кашкавал

27/06/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо210
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера сгорещете олиото, запържете в него гриса и прибавете постепенно 1 л гореща вода, като бъркате непрекъснато.

Сипете обелените и нарязани на кубчета картофи и варете на умерен огън 25 мин.

Малко преди да свалите картофената супа от огъня, я наръсете със ситно нарязания магданоз, а преди да я поднесете – с настъргания кашкавал.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар