Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Руладини»Пилешки пурички с топено сирене

Пилешки пурички с топено сирене

Пилешки пурички с топено сирене
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6
"Е такова мезе за бирата още не сте опитвали - идвайте заедно да хапнем"

Необходими Продукти

  • пилешки гърди - 2 бр.
  • топено сирене - 3 бр. Президент
  • сол
  • черен пипер
  • краве масло - бучка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото и го нарежете на тънки пържоли. Посолете със сол и черен пипер.

Нарежете топеното сирене на две. Вземете една пържола и сложете половината триъгълниче в горния край. Завийте на руло.

Поставете в тавичка, като оставите края от долната страна. Направете същото и с останалите пържоли.

Нарежете кравето масло на малки парчета.

Подредете ги отгоре върху месото.

Включете фурната на 200 градуса и изчакайте да загрее.

Сложете тавата с пилешките руладини вътре и печете до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Nelly
Nelly
За първи път правя подобна рецепта и сбърках, като не оформих по-малки пържоли, а направо една голяма, която после трудно затворих, плънката поизтече и стана доста сухо. Със сигурност ще направя втори опит.
13.02.2020 01:32