Картофи соте по кръчмарски

15/07/2019
"И за да не ходите от кръчма в кръчма, за да търсите най-вкусните сотирани картофки, ние сме се погрижили да вземем рецептата за тях "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 639
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и обелете картофите. Нарежете ги на парчета. Сложете ги в тенджера с вода и ги сварете за 5 минути. Извадете и изцедете добре.

В тиган разтопете кравето масло. Добавете картофите.

Изпържете до златисто, като пет минути преди да ги извадите добавете солта, чесъна на прах, черния пипер и розмарина.

Сервирайте в подходяща чиния, докато са топли.

* Картофите соте са подходяща гарнитура на всякакъв вид риба и меса.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар