Пържен хек пане със сос

МартинМартин
Новак
29
13
53
14/07/2019
"Паниран хек за чудо и приказ, всеки иска да го опита "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 546
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата67
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Парчетата риба ги обезкостяваме на филе, или по желание така ги пържим цели, стига парчетата да са по-малки, за да се изпържат добре.

Панираме всяко едно парче във яйце и галета и ги слагаме в сгорещено олио, като ги пържим и от двете страни.

Продуктите за соса ги смесваме всички в една купичка и разбъркваме добре. Охлаждаме го леко.

Сервираме хека с гарнитура по желание, полят с млечно-кисел сос.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар