Начин на приготвяне
Рибата се приготвя на тиган с малко олио, сол и черен пипер.
Яйцата се сваряват до готовност, като е добре жълтъкът да е малко течен.
Запържих в малко краве масло лука, нарязан на полумесеци, прибавих синапа, розов пипер, куркумата, кърито смес, добавих и малко настърган джинджифил.
В тигана с продуктите сложих и 2 пресовани чесънчета, ориза басмати и бульон около 500-600 мл (ако имате и рибен - чудесно).
При почти сготвения ориз сложих граха, накрая сложих парчетата сьомга, яйцата, обелени и нарязани на четвъртинки, кориандъра, малко лимонов сок.
Разбърквате и сервирате кеджери с ориз и риба.
Да не ви е трудно с ориза, може да си го сварите, на кутията отзад пише двата начина.