Пандишпанов сладкиш с ягоди, череши и масло

31/07/2019
"Една чаша кафе ни каза, че това бил най-вкусният сладкиш, който може да опитате "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 041
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

300 г е общото количество плодове, вие решавате кое да доминира.

Поръсени с 1 ч.л. брашно /целта е да не потънат на дъното на формата, за печене и да образуват дупки.

Отделете белтъците на яйцата от жълтъците. Разбийте ги с захарта и ванилената захар до сняг с помощта на миксер.

Жълтъците разбийте с маслото, млякото и брашното, добавете белтъчната смес и разбъркайте с шпатула, след което добавете бакпулвера и рома.

В набрашнен ринг или кексова форма изсипете половината от сместа, добавете набрашнения плод и останалата смес от тесто за вашия пандишпанов сладкиш.

Аз пекох плодовия сладкиш на фурна около 40 минути на долен реотан без предварително загряване до суха клечка.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар