Риба в панировка

01/08/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо245
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се измива, главата се отрязва и през корема се почиства от вътрешностите.

Обилно се изплаква с вода и се подсушава. Първо се овалва в бяло брашно. В чиния се разбива яйцето с вилицата, добавя се царевично брашно, сол и галета.

Разбърква се на гъста каша. С лъжица се намазва с панировката от двете страни.

Загрява се олио в тиган, пържим от всички страни до зачервяване.

Гарнира се с резени домати, краставици и лимон.

Хапваме топла с чаша вино или бира.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар