Пилешки гърди със сметана фламбе

Adeline
Adeline
Новак
07/06/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 592
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подсушете пилешките гърди и ги овкусете с подправките на вкус. Овъргаляйте ги в брашно и ги изпържете до златисто-кафяво в маслото.

Намалете огъня и изсипете сметаната. Добавете и ситно нарязания пресен лук. Оставете на котлона още 10 минути, като разбърквате от време на време - но без да кипва.

Преди поднасяне залейте всяка порция с малко уиски, запалете и поднесете още докато гори.

Рейтинг

5 6
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар