Начин на приготвяне
Накълцайте на ситно магданоза, а чесъна пресовайте. Смесете с около 5-6 лъжички зехтин, сол и щипка черен пипер. Това е вид магданозено песто, с което ще овкусим предястието.
Извадете пънчетата от гъбите и шапчиците обелете. Горният слой кожичка се забелва много лесно като го прихванете от ръбчетата на шапката.
Загрейте тиган с малко зехтин на силен огън и сложете печурките да се запекат надупени, докато добият загар по ръба, става много бързо и е задължително да е на силен огън, защото по-продължително време на слаб би ги смачкало и свило.
Запечете и от другата страна за кратко, като в празното улейче сложите по една чаена лъжица от магданозеното песто.
Преди това не посолявайте, отново поради причината гъбите да не се свият, а да останат сочни и крехки.
Извадете шапките от печурки и сложете във всяка от крема сиренето. Полейте с останалото песто и сервирайте топли пълнените гъби.
Добър апетит с тези Пълнени гъби с Филаделфия!