Пилешко на грил с чедър сос

07/08/2019
"Всичко приготвихме с толкова любов - нищо чудно, че се изяде за минути "
Приготвяне90 мин.
Готвене90 мин.
Общо180 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо98
  • Преглеждания за месеца97
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • бира - 1/2 кенче светла
  • барбекю сос
  • лют сос
  • подправка гирос
  • микс за скара
  • прясно мляко - 100 мл
  • бял пипер
  • черен пипер
  • пилешки бутчета - 8 бр.
  • чедър - 150 г /1 пакет топено сирене/
* мерки и количества

Начин на приготвяне

strongПравим маринатата от бирата, барбекю соса, лютия сос, Гироса, микса за скара и добавяме щипка пипер.

Обезкостяваме и начукваме бутчетата, и ги слагаме в маринатата за 1-2 часа.

Вече маринованите бутчета слагаме на грил тигана до златист цвят.

Соса правим от сиренето чедър с млякото и част от маринатата.

Бъркаме до еднородна смес, като внимаваме да не загори.

Накрая поливаме пилето с чедър сос.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар