Свинско печено с бекон и кашкавал

Н.АкифоваН.АкифоваПомощник Готвач10858282
13/08/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене65 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо244
  • Преглеждания за месеца244
  • Преглеждания за седмицата44
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското месо на тънки жулиени, бекона на кубчета и лука на полумесеци, добавяме сол и черен пипер, разбъркваме всичко хубаво.

Изсипваме месото в тава за печене и слагаме във фурната за един час на 180 градуса, покрита с фолио.

След като мине един час отваряме фолиото и изсипваме сока от месото в една купа, прибавяме вътре брашното и изстискваме половин лимон вътре.

Разбъркваме, след това заливаме месото със соса и настъргваме кашкавал обилно, печем още пет минути и сервираме с помощта на голяма лъжица в чиния за сервиране.

Слагаме резенче лимон за допълнително овкусвване.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар