> лютеница Домашна лютеницa Хорце - Рецепта | Gotvach.bg

Домашна лютеницa Хорце

Rymqna KirilovaRymqna Kirilova
Новак
1
3
3
19/08/2019
"Обичаният вкус от детството отново е тук - но този път без консерванти, оцветители и други Е-та "
Приготвяне4012 мин.
Готвене9 мин.
Общо4021 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 019
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Лютеница

Начин на приготвяне

Продуктите се измиват нарязват се на едро, в тава.

Добавят се подправките, олиото, солта, захарта, сипва се и около 200 г вода, завива се с фолио, слага се във фурната и се пече на 200 градуса до извиране на водата и готовност на продуктите.

Оставя се да изстине, след което се пасира с пасатор, пълнят се буркани с каквато големина желаем, затваряме и стерилизираме лютеницата за около 10-15 мин.

И ето нашата домашна лютеница Хорце е готова.

Комплект изискани стъклени сосиери 2 бр.
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Комплект изискани стъклени сосиери 2 бр.
8.00 лв.
Виж ››

Има само един начин гостите ви да оценят соса, който сте приготвили, подобаващо и той е да го поднесете в тези стъклени сосиери.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар