Омлет без пържене

Кристиан АлександровКристиан Александров
Иноватор
368
2k
2k
448
1
18/08/2019
"Специално за любителите на омлета - вкусен и здравословен вариант без пържене - ще ви се услади "
Приготвяне10 мин.
Готвене16 мин.
Общо26 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 069
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцата с вилица в купа. Настъргваме вътре моцарелата, посоляваме и добавяме куркумата.

Намазваме тефлонова тавичка с майонезата и изсипваме вътре яйчената смес.

Печем на 200 градуса за 10 минути.

Настъргваме кашкавала и го разпределяме на половината на омлета.

Прехлупваме и връщаме във фурната за още 5-6 минути.

Изваждаме готовия печен омлет в чиния, поставяме отгоре 1 с.л. крема сирене и поръсваме с шарена сол.

Сервираме омлета веднага.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар