Моето пълнено пиле с гъби

22/08/2019
"Майсторите така правят пиле - хем пълнено, хем печено "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо385
  • Преглеждания за месеца198
  • Преглеждания за седмицата99
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, запържваме ориза в краве масло, да стане стъклен, добавяме гъбите, нарязани на филийки.

Следва нарязаният зелен лук, джоджен, черен пипер, индийско орехче/ малко/, нарязаната на кубчета ябълка, добавяме виното.

Следва задушаване около две-три минути /докато оризът малко набъбне/.

Пълним пилето, което е предварително осолено с черно пиперче и краве масло, намазано отвътре и отвън.

Слагаме розмарин върху пълненото пиле при печене.

Това пълнено пиле с гъби става невероятно вкусно! Опитайте!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар