Най-крехките ребърца на фурна

МартинМартинНовак151025
07/09/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо681
  • Преглеждания за месеца680
  • Преглеждания за седмицата129
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа добавяме киселото мляко и останалите подправки за маринатата смесваме добре и прибавяме ребърцата, като добре ги овалваме и оставяме едно денонощие добре да се мариноват в хладилника (може и няколко часа).

Предварително добре загрята фурна на 230 градуса слагаме маринованите ребра под фолио за печене, на дъното на тавата малко мазнинка да не залепне.

Оставяме да се пекат около 2 часа и 45 минути, след което махаме фолиото и ги запичаме за 10-15 мин.

В малка купичка изсипваме бурканче горчица и смесваме с лъжица мед докато се получи хомогенна смес това е сосът ни за ребърцата.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар