Най-крехките ребърца на фурна

МартинМартин
Новак
32
164
103
76
07/09/2019
"Грехота е да не опитате най-крехките ребърца на фурна "
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 465
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа добавяме киселото мляко и останалите подправки за маринатата смесваме добре и прибавяме ребърцата, като добре ги овалваме и оставяме едно денонощие добре да се мариноват в хладилника (може и няколко часа).

Предварително добре загрята фурна на 230 градуса слагаме маринованите ребра под фолио за печене, на дъното на тавата малко мазнинка да не залепне.

Оставяме да се пекат около 2 часа и 45 минути, след което махаме фолиото и ги запичаме за 10-15 мин.

В малка купичка изсипваме бурканче горчица и смесваме с лъжица мед докато се получи хомогенна смес това е сосът ни за ребърцата.

Да ви е сладко!

Барбекю сет от 4 прибора в калъф
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Барбекю сет от 4 прибора в калъф
22.99 лв.
Виж ››

Страхотен барбекю сет от 4 части, който всеки уважаващ себе си повелител на скарата трябва да има. Всички пособия за приготвянето на месо и зеленчуци са събрани на едно място в комплекта за барбекю, който търпеливо очаква своя нов притежател.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар