gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Хапки»Крехки пилешки жулиени на тиган

Крехки пилешки жулиени на тиган

МартинМартин
Чирак
33176106102
Крехки пилешки жулиени на тиган
Снимка: Мартин
1 / 5
09/09/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3
"От нас рецепта за страхотни пилешки жулиени, от вас - изпълнението и биричката"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме си пилешкото филе на малки жулиенчета и ги овкусяваме със сол и чили /по желание/.

Приготвяме ги, като ги панираме в царевично нишесте - яйце - пак нишесте.

Слагаме едно по едно в сгорещената мазнина и пържим до готовност и от двете страни.

След което в друг тиган си разбъркваме пресования чесън с меда и соевия сос и след като сме получили хомогенна загрята смес, поставяме едно по едно готовите ни пилешки жулиени, като готвим около 1-2 минутки с обръщането и от двете страни. Тук идеята е да попият от маринатата.

Жулиенчетата ни са готови за консумация!

Можем да сервираме с картофки и биричка :)

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: