Крехки ребърца на скара

22/09/2019
"Каним ви на симпозиум на тема Колко крехки са крехките ребърца на скара и с вино или бира да се консумират "
Приготвяне24 мин.
Готвене30 мин.
Общо54 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо713
  • Преглеждания за месеца404
  • Преглеждания за седмицата186
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете ребрата на половинки. В купа сложете всички съставки за маринатата. Добавете и подготвените свински ребра вътре. Разбъркайте и оставете за една нощ в хладилника. Нарежете магданоза и чесъна на дребно. Сложете ги в купичка.

Сложете ребрата на скара, като по време на печене ги мажете със зехтина. Малко преди да ги извадите, смесете останалия зехтин за мазане с чесъна и магданоза.

Намажете ребрата. Оставете за малко, обърнете и отново намажете. Не ги дръжте много време, защото рискувате чесънът да прегори. Извадете и сервирайте с подходяща гарнитура готовите крехки ребърца на скара.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар