Люта салца за зимата

ЖГеоргиеваЖГеоргиеваПомощник Готвач118
23/09/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо272
  • Преглеждания за месеца90
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо нарежете лука, чушките и чесъна на ситно. Сложете доматите в купата на кухненския робот и ги пасирайте за няколко секунди, но да останат на малки парчета.

След това добавете чесъна, чушките и лука, както и подправките и отново пуснете блендера на умерена скорост.

Добавете лимоновия сок, магданоза и кимиона. Вашата салца за зимата е готова!

Затворете в малки бурканчета, подредете ги в тенджера и покрийте с вода.

Сварете ги да се стерилизират. Обърнете с капачките надолу и завийте в кърпа.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар