Люта салца за зимата

ЖГеоргиеваЖГеоргиева
Готвач
143
336
344
210
Люта салца за зимата
Снимка: ЖГеоргиева
1 / 3
23/09/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Сготви30 мин.
Общо60 мин.
Порции6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо нарежете лука, чушките и чесъна на ситно. Сложете доматите в купата на кухненския робот и ги пасирайте за няколко секунди, но да останат на малки парчета.

След това добавете чесъна, чушките и лука, както и подправките и отново пуснете блендера на умерена скорост.

Добавете лимоновия сок, магданоза и кимиона. Вашата салца за зимата е готова!

Затворете в малки бурканчета, подредете ги в тенджера и покрийте с вода.

Сварете ги да се стерилизират. Обърнете с капачките надолу и завийте в кърпа.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: