Руладини с бекон и кашкавал

06/10/2019
"Опасно вкусни руладини, които най-добре се консумират със студена бира и в добра компания "
Приготвяне40 мин.
Готвене10 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо268
  • Преглеждания за месеца268
  • Преглеждания за седмицата81
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете парчетата шунка върху дъска или на кухненския плот. Отгоре сложете бекон, а върху него моцарела. Завийте на руло.

Подредете в чиния, като сложите отворената част отдолу. Поставете тежка чиния върху руладините и оставете в хладилника за половин час.

В една чиния сложете брашното, в друга - галета, а в третата разбийте яйцето.

Извадете руладините от хладилника.

Оваляйте ги първо в брашно, яйце и последно в галета. Изпържете всички руладини с бекон и кашкавал в предварително загрято олио до златисто.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар