Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Колбаси»Руладини»Руладини с бекон и кашкавал

Руладини с бекон и кашкавал

Руладини с бекон и кашкавал
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 3
06/10/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Опасно вкусни руладини, които най-добре се консумират със студена бира и в добра компания"

Необходими Продукти

  • шунка - 4 слайса
  • моцарела - 4 слайса
  • бекон - 4 слайса
  • за панировката
  • яйца - 1 бр.
  • брашно - 1 с.л.
  • галета - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете парчетата шунка върху дъска или на кухненския плот. Отгоре сложете бекон, а върху него моцарела. Завийте на руло.

Подредете в чиния, като сложите отворената част отдолу. Поставете тежка чиния върху руладините и оставете в хладилника за половин час.

В една чиния сложете брашното, в друга - галета, а в третата разбийте яйцето.

Извадете руладините от хладилника.

Оваляйте ги първо в брашно, яйце и последно в галета. Изпържете всички руладини с бекон и кашкавал в предварително загрято олио до златисто.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: