Есенен сладкиш със сладко и орехи

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1k
14k
3k
9k
16
10/10/2019
"Второ парче от сладкиша ли искате - ама разбира се, знаехме, че ще ви се услади "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
20 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо33 264
  • Преглеждания за месеца1566
  • Преглеждания за седмицата37
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена20

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта на пухкав крем. На тънка струя към тях прибавете последователно олиото и прясното мляко.

Прибавете предварително смесените пресято брашно с бакпулвера, разбъркайте до гъста еднородна смес.

Смесете сладкото с по-голямата част смлени орехи.

В тава, постлана с хартия за печене и намазана с малко олио, разстилате половината смес за сладкиша.

Отгоре разпределяте равномерно плънката и разпределяте втората половина от сместа, накрая поръсете с останалите смлени орехи.

Нагрейте предварително фурната на 180 градуса, поставете тавата със сладкиша със сладко и намалете градусите на 160.

Печете сладкиша със сладко и орехи за около 45 минути или до готовност на сладкиша.

Метален шприц с 13 диска за бисквитки и 8 айсинг приставки
За страхотни сладкиши препоръчваме:
Метален шприц с 13 диска за бисквитки и 8 айсинг приставки
31.25 лв.
Виж ››

С металния шприц в ръка никой няма да може да ви спре да сътворите най-красивата декорация за торти и сладки. Към шприца има различни приставки, събрани в удобна кутия. Един шприц - много възможности за украсяване!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар