Дроб сарма с гъби

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
324
06/05/2015
"Да вдигнат високо ръце всички, които искат да ги поканим да опитат нашата вкусна дроб сарма с гъби "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо17 744
  • Преглеждания за месеца101
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките дреболии се варят за около 50-60 минути с 1 ч.л. сол. Нарязват се ситно, а бульонът се прецежда.

Загрейте мазнината и запържете скълцания зелен лук и морковите. Добавете ориза, нарязаните на дребно дреболии и нарязани гъби. Хубаво объркайте и долейте виното, двата вида пипер, нарязаните джоджен и магданоз.

Прехвърлете всичко в тава и долейте горещия бульон от дреболиите. Пъхнете да се пече, докато течността се поеме от ориза.

Продуктите за заливката се разбиват заедно и се сипва върху ястието. Запича се отново до приятен загар.

Рейтинг

5 3
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#237942
Много хубава рецепта,много вкусна и лесна.
1
0
Павлина Драганова
Павлина Драганова
10.07.2013 21:29
Аз също винаги правя дроб сърмата по този начин.Може да не е стандартната рецепта,но не виждам нищо лошо да се експериментира,щом е вкусно.Добавям и зелен чесън,и лапад,чудесно се връзва с вкуса на агнешките дреболии.
4
0