Печено пиле по френски

Печено пиле по френски

Elena TodorovaElena Todorova
Чирак
948304799
Печено пиле по френски1 / 2
14/07/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4-6
"Отворихме най-добрата френска книга с рецепти и избрахме тази специално за вас"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натриваме почистеното пиле със сол и черен пипер и отвън и отвътре.

Нарязваме гъбите на ситно и ги задушаваме до омекване в малко мазнина. Поръсваме с пресен, ситно нарязан магданоз и с така приготвената смес пълним пилето.

Пълненото пиле покриваме с резените сланина, връзваме ги с конец и печем всичко в умерена фурна до омекване на месото.

Може да се поднесе с гарнитура задушени картофи или салата по избор.

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: