Агнешко печено цяла нощ

Агнешко печено цяла нощ

Н.АкифоваН.Акифова
Иноватор
235
2k
780
574
2
02/11/2019
"За това агнешко си струва да почакате една цяла нощ"
Приготвяне30 мин.
Готвене420 мин.
Общо450 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 662
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо започваме с рязането на месото на големи парчета, колкото един женски юмрук.

Взимаме йенска тенджера с капак и отдолу редим обеления и нарязан на големи кръгли шайби лук, след което редим месото отгоре, слагаме шайби моркови и поръсваме със сол, черен пипер, червен пипер и джоджен.

Отгоре доливаме червено вино, вода и олио и затваряме капака на тенджерата.

Поставяме в студена фурна, слагате, когато си лягате, и сутринта е готово - за около 6-7 часа на 100-110 градуса, зависи колко ви е силна фурната.

Страхотно печено агнешко!

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар