Мерлуза на пара

Сергей АнчевСергей Анчев
Готвач
228
2k
309
689
3
04/11/2019
"Здравословен начин за приготвяне на вкусни филета от мерлуза, които вървят прекрасно с чаша бяло вино и приятен разговор "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо911
  • Преглеждания за месеца75
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оваляйте рибните филетата в смес от пипер, сушен лук, чили и сол. Поръсете ги с лимонов сок.

На дъното на тенджерата за готвене на пара сложете мащерка и счукани зърна бахар.

Сгответе мерлузата на пара 8 – 10 мин.

След като я извадите, полейте мерлузата със зехтин.

Най-добре си сипете хубаво сухо бяло вино, преди да я опитате.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар