Свинска гулаш яхния

Н.АкифоваН.Акифова
Готвач
195
107
460
1
12/11/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене160 мин.
Общо180 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 546
  • Преглеждания за месеца116
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г
  • доматен концентрат - 2 с.л.
  • червен пипер - 1 к.л.
  • брашно - 3 с.л.
  • сол - 1 с.л.
  • ориз - 1 ч.ч.
  • лук - 2 бр.
  • черен пипер - 1 к.л.
  • дафинов лист - 1 бр.
  • топла вода
  • HOSSO - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското на малки кубчета и лука да дребно, след което с малко мазнина започваме да запържваме месото.

След като си изтегли водата, добавяме доматен концентрат, брашно, червен пипер и запържваме още за малко, доливаме топла вода, колкото да покрие месото, след като заври водата, прибавяме чаена чаша ориз.

После проверяваме дали месото се е сготвило, ако не - доливаме още топла вода и посоляваме яхнията, прибавяме черен пипер и дафинов лист и оставяме гулаша на слаб огън.

Нека свинската гулаш яхния покъкри и да се сгъсти.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Kristine Tenova
Kristine Tenova
12.11.2019 22:20
голашът не се ли прави по принцип с телешко?
0
1