Свинска гулаш яхния

Н.АкифоваН.Акифова
Иноватор
2672k8892k3
Свинска гулаш яхния
Снимка: Н.Акифова
2 / 3
12/11/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
160 мин.
Общо
180 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г
  • доматен концентрат - 2 с.л.
  • червен пипер - 1 к.л.
  • брашно - 3 с.л.
  • сол - 1 с.л.
  • ориз - 1 ч.ч.
  • лук - 2 бр.
  • черен пипер - 1 к.л.
  • дафинов лист - 1 бр.
  • топла вода
  • олио - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското на малки кубчета и лука да дребно, след което с малко мазнина започваме да запържваме месото.

След като си изтегли водата, добавяме доматен концентрат, брашно, червен пипер и запържваме още за малко, доливаме топла вода, колкото да покрие месото, след като заври водата, прибавяме чаена чаша ориз.

После проверяваме дали месото се е сготвило, ако не - доливаме още топла вода и посоляваме яхнията, прибавяме черен пипер и дафинов лист и оставяме гулаша на слаб огън.

Нека свинската гулаш яхния покъкри и да се сгъсти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Miss Tasty
Miss Tasty
голашът не се ли прави по принцип с телешко?
12.11.2019 22:20
1
1