Начин на приготвяне
В случая използвам палачинките, останали от закуската предния ден.
Продуктите описвам примерно, защото някои от вас вероятно предпочитат повече месце, а други вместо руска салата* (или настъргани 2 варени яйца с майонеза и царевица) - друго.
Поставяме на дъното на плоска и широка чиния една палачинка, която намазваме с майонеза, след това поставяме върху нея друга палачинка.
Така редуваме палачинките една след друга с различните сосове и колбаси, сирене и кисели краставички, докато не завършим с палачинка, върху която намазваме малко от сосовете и настъргваме кашкавал върху солената палачинкова торта!
Не е нужно да печем или да оставяме в хладилник, а направо разрязваме и се запрятаме да похапнем нашата солена торта с останалите палачинки!
Да ви е сладко!