Облачен кето хляб (Oopsie bread)

Sonya SimeonovaSonya Simeonova
Чирак
68
484
78
90
27/11/2019
"Здравословен облачен кето хляб за всички онези, които не са като нас и умеят да спазват диети "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 325
  • Преглеждания за месеца201
  • Преглеждания за седмицата28
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белтъците се разделят от жълтъците и се разбиват с миксер на сняг.

В друга купа се объркват жълтъците с пармезана, хуска и бакпулвера.

С лъжица се загребва от белтъчната смес и малко по малко се прибавя цялата смес към жълтъчната. Обърква се хубаво.

Фурната се загрява на 170 градуса, в тава се постила пекарска хартия.

С лъжица се загребва от сместа и се изсипва на разстояние една от друга.

Кето хлябът се пече около 20 минути или докато краищата започнат да се зачервяват.

Изваждат се облачните хлебчета, отлепват се от хартията и се поставят върху решетка да изстинат.

Ако не се отлепват лесно облачните кето хлебчета, се изчаква малко време и се пробва отново.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Sonya Simeonova
Sonya Simeonova
27.11.2019 13:18
Благодаря! И аз съм пробвала с ленено семе и с бадемово брашно. Друг път вместо пармезан, съм слагала крема сирене. Възможностите са много, според вкуса и предпочитанията. Наистина са чудесни. Поздрави и от мен!
1
0
Ivi  Vacca
Ivi Vacca
27.11.2019 10:17
Много вкусни стават кeто хлебчетата!Повечето пъти ,като приготвям тези хлебчета слагам вместо хуск ,смляно ленено семе и стават чудни.Поздрави!
0
0