Бърза и вкусна пилешка каша

ГабриелаГабриелаЧирак47358
02/12/2019
"Бързо пилешката каша пригответе и вкусно си хапнете "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо291
  • Преглеждания за месеца290
  • Преглеждания за седмицата117
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо измиваме добре и сваряваме пилешкото филе (по желание може да се направи и с пилешки бутчета, в зависимост от вкуса на човек).

Трябват му около трийсетина минутки. Запазваме пилешкия бульон.

След като е сварено добре го накъсваме на малки парченца.

В друг съд добавяме олиото на слаб огън и добавяме брашното. Непрестанно бъркаме, за да не залепне.

След като получим хомогенна смес прибавяме месото, бульона и подправките, бъркаме.

Ако кашата ви се струва по-рядка от желаната, винаги може да я сгъстите с още малко брашно.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар