Шницели за скара

Шницели за скара
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
03/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • телешко месо - 500 г
  • свинско месо - 500 г
  • прясно мляко - 60 мл
  • лук - 100 г
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз - връзка
  • яйца - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете лука и го нарежете на 4-6 части. Измийте месото и го смелете на кайма, като по време на процеса добавяте по парче от лука и смилате заедно. Сложете каймата в купа.

Добавете яйцето, солта, черния пипер и магданоза, нарязан на дребно.

Омесете каймата, докато стане на парцали. Завийте в стреч фолио и оставете в хладилника за един час.

Извадете и оформете шницелите. Намажете ги с олио.

Изпечете ги на скара от двете страни до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: