Картофи с бекон и кашкавал

маринамаринаНовак
03/02/2012
"Опитайте нашето предложение и повече няма да се сетите за други рецепти за картофи "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11 081
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете нарези на всеки картоф, в които сложете по едно малко парче бекон.

Наредете в тавичка, залейте ги с бульона и печете до готовност.

След това наръсете с кашкавал всеки картоф и оставете още 10 минути да се запекат.

Сервират се с пресен магданоз и задушени зеленчуци.

Рейтинг

5 7
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Иван
Иван
09.02.2012 15:34
Не се варят. Картофите се печат!
0
0
въпрос
въпрос
09.02.2012 14:50
Варят ли се първо тези картофи ?
0
0
MM
MM
08.02.2012 14:33
От кога бекона е зеленчук?
0
0