Пангасиус на пара със задушени зеленчуци

Теодора МещероваТеодора Мещерова
Помощник Готвач
128
641
443
236
4
17/01/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо859
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • пангасиус - 1 филе
  • лимонов сок - 1 супена лъжица
  • бял пипер - на вкус
  • сол - на вкус
  • карфиол - 3 - 4 розички
  • гъби - 3 бр.
  • черен пипер - на вкус
  • масло - 20 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете рибата със солта, белия пипер и лимоновия сок от двете страни и оставете да почине.

Зеленчуците овкусете със сол и черен пипер.

тенджера с вряща вода сложете решетка и върху нея подредете пангасиуса и зеленчуците.

Поставете по едно малко парченце масло върху рибните филета, която сте разделили на парчета, а може и цяла, както и върху зеленчуците.

Гответе под капак за около 35 мин.

След това извадете рибата и оставете зеленчуците да омекнат още малко, това зависи дали ги обичате хрупкави или по-омекнали.

Добър апетит с този пангасиус на пара със задушени зеленчуци.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар