Чудни свински пържоли с гъби

ИивинкаИивинка
Готвач
190
1k
536
599
2
28/01/2020
"Ама наистина са чудни тези пържолки "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 238
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мариновайте свинските пържоли със сол, черен пипер, черния пипер и чубрицата.

Нарежете лука на шайби и наредете при пържолите. Капнете олио и оставете за 3 часа в хладилника.

Измийте и почистете гъбите, заварете в подсолена вода. Нека да се сварят добре, да не са сурови.

Когато пържолите са вече мариновани, ще ги запечем на грил тиган.

Отделете лука от пържолите. Изпечете пържолите в грил тигана с лек златист цвят. Лука, които отделихте от пържолите, също запържете на грил тигана, докато поомекне.

Наредете пържолите в тавичка, аз използвах йенска, без да я намазнявам. Разпределете запържения лук върху пържолите. Нарежете сварените гъбите на жулиени и добавете към пържолите с лук.

Направяте заливката, като настържете кашкавала на едро ренде, добавете към него обезмаслената извара и течната готварска сметана. Объркайте хубаво, сложете малко сол към заливката.

Покрийте пържолите с готовата заливка и запечете във фурната, като използвате само горния реотан. Защото пържолите са предварително изпечени и трябва да запечем само заливката.

Запечете до готовност чудните свински пържоли с гъби.

Поднесете пържолите със заливка топло.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар