Начин на приготвяне
Мариновайте свинските пържоли със сол, черен пипер, черния пипер и чубрицата.
Нарежете лука на шайби и наредете при пържолите. Капнете олио и оставете за 3 часа в хладилника.
Измийте и почистете гъбите, заварете в подсолена вода. Нека да се сварят добре, да не са сурови.
Когато пържолите са вече мариновани, ще ги запечем на грил тиган.
Отделете лука от пържолите. Изпечете пържолите в грил тигана с лек златист цвят. Лука, които отделихте от пържолите, също запържете на грил тигана, докато поомекне.
Наредете пържолите в тавичка, аз използвах йенска, без да я намазнявам. Разпределете запържения лук върху пържолите. Нарежете сварените гъбите на жулиени и добавете към пържолите с лук.
Направяте заливката, като настържете кашкавала на едро ренде, добавете към него обезмаслената извара и течната готварска сметана. Объркайте хубаво, сложете малко сол към заливката.
Покрийте пържолите с готовата заливка и запечете във фурната, като използвате само горния реотан. Защото пържолите са предварително изпечени и трябва да запечем само заливката.
Запечете до готовност чудните свински пържоли с гъби.
Поднесете пържолите със заливка топло.