Селска картофена яхния с домашен петел

ИивинкаИивинка
Готвач
182
1k
513
511
2
04/02/2020
"Селската картофена яхнийка си е най-вкусна "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 719
  • Преглеждания за месеца161
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете петела, колкото да оберете и пяната му.

Обелете и нарежете картофите на средни парчета. Сложете ги в тенджера на мултикукара.

Добавете ситно нарязания праз лук. Сложете домашно приготвения гювеч в буркан. Гювечът съдържа патладжан, пипер, бамя и домати.

Сложете всички подправки в апетитната яхния, както и магданоза.

Обезкостете петела и добавете към вашата картофена яхния. Разбъркайте и долейте водичка.

Включете мултикукара на програма Stew за 40 мин.

Имате апетитна селска картофена яхния с домашен петел.

Всичко, което е приготвено с домашни продукти, е най-вкусно!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар