Селска картофена яхния с домашен петел

ИивинкаИивинка
Готвач
193
1k
544
680
2
04/02/2020
"Селската картофена яхнийка си е най-вкусна "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 438
  • Преглеждания за месеца202
  • Преглеждания за седмицата35
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете петела, колкото да оберете и пяната му.

Обелете и нарежете картофите на средни парчета. Сложете ги в тенджера на мултикукара.

Добавете ситно нарязания праз лук. Сложете домашно приготвения гювеч в буркан. Гювечът съдържа патладжан, пипер, бамя и домати.

Сложете всички подправки в апетитната яхния, както и магданоза.

Обезкостете петела и добавете към вашата картофена яхния. Разбъркайте и долейте водичка.

Включете мултикукара на програма Stew за 40 мин.

Имате апетитна селска картофена яхния с домашен петел.

Всичко, което е приготвено с домашни продукти, е най-вкусно!

Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
62.60 лв.
Виж ››

Дълбока тенджера за приготвяне на голямо количество храна - нито един празник няма да ви се опре! Имате цели 6.3 л, които да напълните със своето въображение и кулинарни умения. Голяма тенджера - голямо удобство!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар